SERVICE

Dat Autostuc het begrip sevice zeer hoog in het vaandel draagt is algemeen geweten.  Naast de vloot voor eigen transport beschikt Autostuc ook over een aantal zeer goed uitgeruste service- en interventie-voertuigen.  Zowel voor herstellingen als dringende interventies … deze voertuigen zijn multifunctioneel ingericht zodat men ter plaatse bij de klant steeds over het nodige gereedschap beschikt.

Voor het persen van slangen beschikt Autostuc over “The Hose Doctor”, een volledig uitgerust service camionette voor het op maat maken en persen van alle soorten slangen.  Indien nodig kan dit volledig bij de kant op de site.

U ziet het, Autostuc legt de lat voor service naar de klant toe ZEER hoog!

Servicewagen
Industrie en automobiel
Autostuc Genk

After Sales

Onderhouden, herstellingen, kortom Autostuc staat in eigen beheer in voor Uw machine gedurende de hele levensduur ervan.  Het team van technici, speciaal opgeleid voor het brede gamma, kan U de service bieden van op de Autostuc site ofwel bij U op het bedrijf … aan U de keuze.  Wij doen er alles aan om Uw bedrijfszekerheid zo weinig mogelijk in het gedrang te laten komen

Autostuc ontwikkelt de geschikte oplossing voor u op maat!

Wij beperkt ons niet enkel tot het leveren van gereedschappen en materiaal.  Wij zijn ook gespecialiseerd in het leveren van een toepassing of installatie op maat van Uw noden.  Complete perslucht- en compressoreninstallaties, rembekleding, speciale industriële toepassingen en bedrijfswageninrichting zijn een kleine greep uit de waaier van maatwerk die Autostuc U te bieden heeft.

Geen uitdaging is te groot voor ons, wij werken graag samen met U de geschikte oplossing uit voor uw noden.  Vraag gerust meer info aan ons team van specialisten!